Consultarea comunității profesionale cu privire la posibilitatea modificării periodicității examenului psihologic pentru siguranța transporturilor

Stimați colegi,

Vă transmitem acest e-mail pentru a vă informa cu privire la existența unor discuții, încă neoficiale, dar cu perspective reale de a deveni formale în perioada următoare, cu privire la modificarea periodicității examinărilor psihologice a personalului cu atribuții în siguranța transporturilor, reglementată conform Ordinului comun al ministrului transporturilor și infrastructurii și ministrului sănătății nr. 1151/17-52/03.09.2021 pentru aprobarea cadrului general privind examinarea medicală și psihologică a personalului cu atribuții în siguranța transporturilor, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 848 din 6 septembrie 2021.

La Comisia de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor au ajuns anumite informații care vizează modificarea periodicității examenului psihologic pentru siguranța transporturilor, din trei în trei ani, față de anual cum este reglementat în prezent.

    Citește mai departe...