Consultare publică Proiect modificare ROFI

Stimați colegi,

Vă adresăm invitația de a vă implica în demersul de modificare/actualizare a Regulamentului de organizare și funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România, proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România din data de 18 martie 2023.

Proiectul de Hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare şi funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România aprobat prin Hotărârea Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 4/2018 a fost elaborat de către membrii grupului de lucru aprobat de către Comitetul director în ședința din data de 19 septembrie 2022 și cuprinde amendamentele comunicate din partea membrilor Comitetului director în perioada 15 noiembrie - 09 decembrie 2022.
În ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România din data de 09 decembrie 2022 a fost aprobat proiectul în vederea parcurgerii etapei de consultare publică, prin afișarea pe pagina de internet a Colegiului Psihologilor din România și transmiterea prin e-mail pe adresele de e-mail din baza de date, astfel încât proiectul să poată fi consultat de întreaga comunitate profesională.

Etapa de consultare publică se va desfășura în perioada 13 decembrie 2022 - 15 ianuarie 2023, ora 23.59, propunerile D-voastră putând fi comunicate pe adresa de e-mail dedicată acestui proiect, respectiv: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă adresăm rugămintea de a ne transmite propunerile D-voastră prin completarea acestora în formularul de feedback, disponibil prin accesarea următorului link: Formular pentru feedback/observații/modificări propuse.

Vă mulțumim anticipat pentru implicare!

Cu colegialitate,
Membrii grupului de lucru pentru ROFI
(Petrică Alexa, Daniel Constantinescu, Gabriela Dumitriu, Călin Grigoraș, Mihaela Grigoraș, Bogdan Ion, Vasile Marineanu, Adrian Opre, Radu Oprița, Laura Pătruț și Adela Țăranu)