Selecție colaboratori externi - psihologi, Instituția Avocatul Poporului

Stimați colegi,

Continuând buna colaborare cu Instituția Avocatul Poporului, aducem în atenția D-voastră posibilitatea de a vă desfășura activitatea în calitate de colaboratori externi și vă informăm despre derularea unui proces de selecție pentru colaboratori externi - psihologi la Domeniul privind prevenirea torturii în locurile de detenție (Anunț selecție colaboratori externi Instituția Avocatul Poporului).

Vă invităm să parcurgeți cu atenție anunțul postat pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, pe site-ul Instituției Avocatul Poporului și trimis prin e-mail întregii comunități profesionale, pentru depunerea dosarelor fiind importante câteva precizări:

1. Dosarele se depun exclusiv on-line, toate informațiile regăsindu-se în anunț;

2. Pentru a fi eligibili, dosarul D-voastră trebuie să cuprindă toate documentele menționate în anunț;

3. Informații suplimentare puteți obține la cele două numere de telefon menționate în anunț, cu precizarea că, pentru numărul de telefon alocat de la Colegiul Psihologilor din România, intervalul orar este 12.00 - 16.00, de luni până joi.

Mulțumim Instituției Avocatul Poporului pentru deschiderea manifestată în colaborarea cu Colegiul Psihologilor din România și D-voastră, anticipat, pentru interesul pe care îl veți manifesta față de acest proces de selecție pentru colaboratori externi - psihologi.

Cu colegialitate,

Constantin-Edmond Cracsner
Președinte
Colegiul Psihologilor din România