Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Consultarea publică pentru cele trei proiecte de lege privind profesia de psiholog este în desfășurare, vă invităm să transmiteți amendamente

Stimați colegi,

Doresc să mulțumesc colegilor din grupul de lucru desemnat pentru munca susținută de a prelua, centraliza, analiza și prezenta membrilor Consiliului Colegiului amendamentele transmise de comunitatea profesională. Mulțumesc și membrilor Consiliului Colegiului care și-au manifestat sprijinul și asigură suport constant membrilor grupului de lucru.

Componența grupului de lucru a fost actualizată, asigurându-ne astfel de implicarea asumată a colegilor noștri în acest demers și de comunicarea eficientă cu membrii forurilor de conducere și comunitatea profesională.

Vă invit să consultați pe site-ul Colegiului Psihologilor din România cele trei proiecte de lege ce vizează profesia de psiholog și să transmiteți amendamentele D-voastră. Vă asigurăm că fiecare amendament va fi analizat de membrii grupului de lucru și integrat în dezbaterile ce vor avea loc, începând de săptămâna viitoare, cu colegii din Consiliul Colegiului Psihologilor din România.

Vă mulțumesc pentru implicare!

Cu colegialitate,
Ion Dafinoiu