Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România


Comunicat Comisia pentru alegeri - Rezultate C.N. – 15 iulie 2017

 Dispozitia nr. 4 din 16 iulie 2017, privind inregistrarea rezultatelor alegerilor pentru forurile de conducere ale C.P.R.

 


 

Comunicat Florinda Golu - 16 iulie 2017

  

Dragi colegi,


Pentru mine, această perioadă în care am fost președinte interimar a constituit atât o provocare, cât mai ales, o onoare. A fost o provocare, pentru că restartarea activității CPR se impunea cu necesitate, cu toții fiind conștienți că acest proces va fi extrem de dificil. A fost o onoare, deoarece, prin votul Dvs. de încredere, mi-ați oferit sprijinul și forța de a crede în ideea de echipă, echipa tuturor psihologilor din România.

După acest efort extraordinar, depus de către filialele din țară, prin desfășurarea alegerilor la nivel teritorial, iată că am ajuns la finalul mandatului meu și al întregii echipe interimare, concretizat în organizarea primelor alegeri cu adevărat libere și democratice din Colegiul Psihologilor din România.

Acum, la „predarea ștafetei” către noul președinte al CPR, prof. univ. dr. Ion Dafinoiu, urez succes noii conduceri în procesul de restabilire a normalității și echilibrului, a revenirii la valorile și principiile fundamentale ale profesiei noastre, care ne-au călăuzit demersurile întreprinse în aceste luni.
Doresc să le mulțumesc colegilor din întreaga țară, cărora le-am simțit sprijinul și suportul moral, colegilor care au organizat alegerile la nivelul filialelor, precum și tuturor candidaților care au intrat în cursa pentru forurile de conducere.


În mod special, doresc să le mulțumesc tuturor celor 416 reprezentanți la Convenția Națională din data de 15 iulie 2017, care au depus eforturi și au investit timp și energie pentru a se implica și a fi  prezenți, prin votul lor oferind LEGITIMITATE noului președinte ales și echipei sale de conducere din cadrul Comitetului director al CPR.

Nu în ultimul rând, mulțumirile mele se îndreaptă către Comisia pentru alegeri, care a asigurat derularea transparentă, corectă și echidistantă a întregului proces electoral.

Vă puteți baza pe întregul meu sprijin în procesul de restructurare al CPR. Nu suntem la final de drum, ci suntem la începutul UNUI NOU DRUM AL PSIHOLOGIEI DIN ROMÂNIA. Profesia noastră va avea viitorul pe care îl merită! Un viitor fundamentat pe respect colegial, competență și profesionalism, onestitate și, mai ales, echilibru.

Colegiul Psihologilor din România a fost redat psihologilor și și-a redobândit credibilitatea!

Cu considerație, prietenie și colegialitate,
Conf. univ. dr. Florinda Golu