Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Comunicat privind evidența profesională și securizarea actului profesional - 05.09.2017

 
 
Dragi colegi,

În cadrul ședinței Comitetului Director și Consiliului Colegiului din 01 septembrie 2017 s-a decis schimbarea actualului sistem de evidență profesională și securizare a actului profesional și s-au făcut propuneri ce vizează înlocuirea acestuia.

În urma tuturor intervențiilor și a argumentelor prezentate, Consiliul Colegiului a votat ca, până în data de 10 septembrie 2017, Conducerea Operativă să înainteze către Consiliul Colegiului, pentru analiză și dezbateri, o propunere concretă de schimbare a actualului sistem de evidență profesională și securizare a actului profesional, urmând ca, în data de 22 septembrie 2017, Comitetul Director să voteze forma finală a documentului supus dezbaterilor.
 

În prezent se lucrează la elaborarea unei propuneri, în cadrul calendarului agreat. Forma finală a propunerii va cuprinde și detaliile privind implementarea noului sistem.

Vom reveni cu informații odată cu aprobarea noului sistem de evidență profesională și securizare a actului profesional. Până la acel moment, activitatea psihologilor se va derula conform actualului sistem.
 
 

 
Laura Cristina Pătruț
Colegiul Psihologilor din România
Consilier pe probleme de comunicare și purtător de cuvânt

05.09.2017