Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Informare - Proiect de ordin Ministerul Transporturilor 08 sept.

 

 Informare - Proiect de ordin al Ministerului Transporturilor - 08 septembrie

 

Dragi colegi,

În data de 08 septembrie 2017, Ministerul Transporturilor a publicat, pentru consultare publică și transparență decizională, Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor, proiect ce vizează reglementarea activității de siguranța transporturilor.

 

Colegiul Psihologilor din România, prin reprezentanții Comisiei de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor, analizează Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor în vederea elaborării propunerilor de modificare.

Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor va transmite comunității psihologilor, pentru consultare, în data de 12 septembrie 2017, propunerea concretă de modificare a Proiectului de Ordin al ministrului transporturilor. Această propunere va fi afișată pe site-ul www.alegericpr.ro, comunicată prin e-mail și postată pe pagina de Facebook a Colegiului Psihologilor.

Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor invită toți colegii care doresc să se implice în acest demers, foarte important pentru comunitatea noastră, să transmită membrilor Comisiei MTS propuneri pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până în data de 14 septembrie 2017.


Vă mulțumim pentru implicare și așteptăm cu interes propunerile D-voastră!


Laura Cristina Pătruț
Colegiul Psihologilor din România
Consilier pe probleme de comunicare și purtător de cuvânt

LINK

Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor pentru aprobarea Normelor privind procedura de agreare a unităţilor medicale şi/sau psihologice care efectuează examinări pentru personalul din transporturi cu atribuţii în siguranţa transporturilor, a Normelor privind procedura de control la unităţile medicale şi/sau psihologice, agreate să efectueze examinarea personalului cu atribuţii în siguranţa transporturilor, precum şi persoanele desemnate să efectueze controlul, a tarifelor pentru verificarea unităţilor specializate medicale şi/sau psihologice în vederea agreării de către Ministerul Transporturilor pentru examinarea personalului cu atribuţii în siguranţa transporturilor şi pentru viza anuală, precum şi pentru aprobarea Normelor privind procedura de aplicare a sancţiunilor administrative aplicate în cazul constatării nerespectării criteriilor şi condiţiilor privind acordarea acestuia