Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Propuneri Comisia MTS comunicate Ministerului Transporturilor

 

Dragi colegi,

În data de 19 septembrie 2017, Colegiul Psihologilor din România a transmis Ministerului Transporturilor propunerile Comisiei de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor cu privire la proiectele de ordin ale ministrului transporturilor aflate în etapa de transparanță decizională și consultare publică.

 


Propunerile Comisiei de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor au fost comunicate Ministerului Transporturilor prin e-mail, la adresa menționată pe site-ul consultării publice și depuse la Registratura Ministerului Transporturilor, având numărul de înregistrare 35002/19.09.2017.


Membrii Comisiei de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor doresc să mulțumească tuturor colegilor care au transmis propuneri, ca răspuns la solicitarea comisiei de a integra in documentul final punctele de vedere ale comunității psihologilor, consultând documentele veți regăsi aceste puncte de vedere.


În încheiere, dorim să menționăm că doar documentele postate pagina oficială de Facebook, pe site-ul alegericpr.ro și transmise prin e-mail de pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. reprezintă propunerile și punctele de vedere oficiale ale Colegiului Psihologilor din România – Comisia de Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor și orice alte documente sau comunicate nu sunt elaborate sau transmise cu acordul actualei conduceri a Colegiului Psihologilor din România.

O zi frumoasă tuturor!

 

 

Laura Cristina Pătruț
Colegiul Psihologilor din România
Consilier pe probleme de comunicare
Și purtător de cuvânt