Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

  

Continuăm împreună on-line, vă mulțumim pentru prezența de 100% la toate ședințele desfășurate

Dragi colegi,

În perioada 24 aprilie - 11 mai s-au desfășurat ședințele on-line ale comisiilor aplicative și Comisiei metodologice. Rezoluțiile propuse de către comisii au fost validate în ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România din data de 18 mai 2020.

Au fost analizate dosarele transmise de la filialele teritoriale anterior datei ședințelor, pentru: acces în profesie, obținerea regimului autonom de exercitare a profesiei, forme de exercitare, schimbare de treaptă, manifestări profesionale și furnizori de formare profesională.

Ne bucurăm să vă anunțăm că prin hotărârea membrilor Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România de a fi susținute on-line interviurile pentru acces în profesie și interviurile pentru schimbarea treptei profesionale, a fost posibilă participarea la interviu a tuturor candidaților, fiind pentru prima dată când înregistrăm o prezență de 100%. 

În ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România din data de 18 mai 2020, s-a decis continuarea susținerii în regim on-line a interviurilor pentru acces în profesie și schimbarea treptei profesionale.

Vă invităm să depuneți dosarele profesionale consultând procedura privind depunerea on-line a dosarelor profesionale, afișată pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, www.alegericpr.ro, secțiunea Dosare. Zilele următoare vom reveni cu informații legate de datele stabilite de către comisii pentru desfășurarea on-line a ședințelor din luna iunie.

Comunicăm toate informațiile de interes pentru comunitatea profesională pe următoarele canele de comunicare: site-ul Colegiului Psihologilor din România - www.alegericpr.ro, adresele de e-mail și pagina de facebook a Colegiului Psihologilor din România - https://www.facebook.com/restartcolegiulpsihologilor/

Continuăm împreună on-line, sănătoși, alături de cei dragi!

Laura Cristina Pătruț
Director executiv
Colegiul Psihologilor din România