Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Manifestări profesionale organizate de către filialele teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România

Stimați colegi,

Vă informăm cu privire la manifestările profesionale organizate de către filialele teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România, avizate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România, participarea colegilor noștri neimplicând costuri.

În data de 24 mai 2021, în intervalul orar 13.00 - 17.00, membrii Colegiului Psihologilor din România din județele Brașov, Harghita și Covasna, județe arondate filialei Brașov a Colegiului Psihologilor din România, sunt invitați de către președintele filialei Brașov, doamna Camelia Băncilă și membrii Comitetului filialei Brașov să participe la workshop-ul on-line ”Intervenția psihologică în situații de urgență” susținut de către domnul colonel psih. dr. Vasile Marineanu.

Workshop-ul este creditat cu 4 credite profesionale, participarea este gratuită și înscrierea se realizează prin transmiterea unui e-mail pe adresa de e-mail a filialei Brașov: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link comunicat facebook filiala Brașov: 

https://www.facebook.com/Colegiul-Psihologilor-Filiala-Brasov-1139710739502317

În perioada 10 - 12 iunie 2021, membrii Colegiului Psihologilor din România din filiala Constanța sunt invitați de către președintele filialei Constanța, doamna Mihaela Rus și membrii Comitetului filialei Constanța să participe la ediția a III-a a conferinței filialei teritoriale Constanța a Colegiului Psihologilor din România, cu tema ”Psihologia în context multicultural”, desfășurată în sistem hibrid.

La conferință veți putea participa la prezentări în plen si workshop-uri, conferința fiind creditată cu 4 credite profesionale/zi, 12 credite profesionale/3 zile de participare și înscrierea se realizează prin accesarea link-ului: http://bit.ly/conf-fil-cta3.

Link comunicat facebook filiala Constanța:   

https://www.facebook.com/groups/161180637732634

Mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea creată!

Cu colegialitate,
Ion Dafinoiu