Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Vă invit să alegeți și să fiți aleși. Vă invit la alegerile din Colegiul Psihologilor.

Stimați colegi,

Organizația noastră profesională a demarat procesul de alegeri pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România și ne dorim ca un număr cât mai mare dintre colegi să se implice în acest demers, să înainteze candidaturi pentru filialele teritoriale și forurile de conducere naționale și să participe la vot.

Site-ul Colegiului Psihologilor din România are o nouă secțiune, Alegeri 2022, dedicată exclusiv procesului de alegeri, la momentul transmiterii acestui comunicat fiind finalizată postarea tuturor informațiilor de interes pentru potențialii candidați și colegii care își vor exprima opțiunea de vot. Această secțiune va fi actualizată constant și va reprezenta sursa oficială, transparentă și democratică de comunicare cu întreaga comunitate profesională.

Prin Hotărârea Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România nr. 5 din 26.01.2022 a fost aprobat calendarul de alegeri pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România și a fost numită Comisia de alegeri, comisia care va asigura suportul pe tot parcursul procesului de alegeri.

Doresc să mulțumesc și pe această cale colegilor Roxana Maier, Ioana Golu, Victorița Dumitrache, Victor Badea și Valeriu Iancu (membri ai Comisiei de alegeri) și colegilor Ciprian Răulea și Dan Nicoară (membri supleanți ai Comisiei de alegeri) pentru responsabilitatea asumată, pentru colegialitate și efortul susținut la care s-au angajat.

Vă invit să consultați secțiunea Alegeri 2022, Ghidul privind modalitatea de organizare și desfășurare a alegerilor, un material creat cu scopul de a reprezenta un suport atât pentru organizatorii procesului de alegeri, cât și pentru candidați și alegători, conținând structurate toate informațiile relevante pentru colegii care vor vota și pentru colegii care doresc să fie votați.

În încheiere, doresc să remarc mobilizarea exemplară a tuturor președinților și Comitetelor filialelor teritoriale, astăzi secțiunea Alegeri 2022 conține informații comunicate pentru toate filialele și, alături de membrii Comisiei de alegeri și suportul oferit de echipa Secretariatului Colegiului Psihologilor din România am convingerea că vom organiza eficient procesul de alegeri.

Vă dorim multă sănătate alături de cei dragi!

Cu prețuire,

Ion Dafinoiu
Președinte
Colegiul Psihologilor din România