Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Sinteză informații - Alegeri 2022 Colegiul Psihologilor din România

Dragi colegi,

Revenim în atenția D-voastră cu informații privind derularea procesului de alegeri pentru forurile de conducere ale Colegiului Psihologilor din România. 

Până la data de 01.04.2022 se vor desfășura toate ședințele Convențiilor filialelor teritoriale și astfel, alături de cele trei filiale teritoriale în cadrul cărora s-a încheiat procesul de alegeri, vom finaliza etapa alegerilor din cadrul filialelor teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România.

Unde se desfășoară ședințele Convențiilor filialelor teritoriale?

Secțiunea Alegeri 2022 / IV. Documente filiale teritoriale sau secțiunea Filiale - se accesează link-ul care vă conduce spre pagina filialei teritoriale ale cărei informații doriți să le consultați și veți regăsi afișate dispozițiile președinților filialelor teritoriale prin care au fost stabilite datele ședințelor Convențiilor filialelor teritoriale, locațiile în care se desfășoară ședințele și intervalul orar în care vă puteți exercita dreptul la vot.

Cine poate vota în cadrul ședințelor Convențiilor filialelor teritoriale?

Listele de alegeri pentru fiecare filială sunt afișate la Secțiunea Alegeri 2022 / VI. Liste de alegeri pentru desfășurarea ședințelor Convențiilor filialelor teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România. Vor putea participa la ședințele Convențiilor filialelor teritoriale toți membrii Colegiului Psihologilor din România care se regăsesc pe listele de alegeri aferente fiecărei filiale.

Cine candidează pentru fiecare tip de mandat pentru care se va exercita votul în cadrul ședințelor Convențiilor filialelor teritoriale?

Pentru fiecare filială teritorială sunt afișate Buletinele de vot la Secțiunea Alegeri 2022 VII. Buletine de vot pentru desfășurarea ședințelor Convențiilor filialelor teritoriale ale Colegiului Psihologilor din România.

Vă mulțumim pentru implicarea D-voastră în procesul de alegeri, prin participarea la ședințele Convențiilor filialelor teritoriale și pentru ajutorul oferit prin distribuirea informațiilor către colegi!

Cu colegialitate,

Comisia pentru alegeri
Colegiul Psihologilor din România