Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Informare privind achiziționarea de semnături electronice calificate pentru membrii Colegiului Psihologilor din România

Stimați colegi,

În ședința Consiliului Colegiului Psihologilor din România, desfășurată în data de 27 februarie 2023, a fost prezentat, dezbătut și aprobat Proiectul de buget al Colegiului Psihologilor din România pentru anul 2023, incluzând o sumă destinată achiziționării de semnături electronice cu certificat digital calificat pentru membrii Colegiului Psihologilor din România care, până la data de 30 aprilie 2023, vor achita integral cotizația aferentă anului 2023 (pentru consultarea Minutei ședinței Consiliului Colegiului vă rugăm să accesați link-ul). Semnăturile electronice vor avea termen de valabilitate de 1 an, cu posibilitatea de prelungire.

În data de 20 martie 2023 s-a desfășurat ședința Comitetului director al Colegiului Psihologilor din România, în cadrul căreia potențialii furnizori pentru semnături electronice cu certificat digital calificat au prezentat ofertele, iar în urma dezbaterilor din cadrul ședinței Comitetului director s-a decis ca achiziția de semnături electronice cu certificat digital calificat să se realizeze în parteneriat cu compania S.C. Trans Sped S.A.

Membrii Comitetului director și Consiliului Colegiului Psihologilor din România își doresc ca acest demers să reprezinte un suport pentru fiecare dintre D-voastră în desfășurarea activității profesionale, semnătura electronică cu certificat digital calificat fiind utilă pentru pregătirea dosarelor profesionale înaintate Colegiului Psihologilor, a cererilor comunicate, a tuturor documentelor din cadrul programului ”Din grijă pentru copii”, a activităților desfășurate pentru siguranța transporturilor, etc., dar și în depunerea declarațiilor la ANAF.

Cu colegialitate,
Membrii Comitetului director și Consiliului Colegiului Psihologilor din România


GHID
pentru obținerea Certificatului digital calificat Trans Sped

1. Accesați formularul web: https://uaf.transsped.ro/UA_Person.aspx?client=CPR

2. Introduceți codul transmis de Colegiul Psihologilor din România

3. Imediat după completarea formularului, intrați în sesiune video cu un Agent de Încredere Trans Sped, în vederea realizării identificării.

Atenție!

· Operatorii Trans Sped sunt disponibili pentru identificare video de luni până vineri în intervalul 09:00 – 18:00.

· Dacă accesați formularul web în afara orelor de program, veți primi un e-mail cu instrucțiunile de conectare pentru identificare video, în timpul programului de lucru.

4. După realizarea identificării veți primi prin SMS un link (URL) pentru activarea certificatului și un cod unic de activare.

Atenție!

· URL de activare a certificatului este valabil doar 14 zile

5. Pentru suport sau informații suplimentare, vă rugăm să contactați cu încredere reprezentanții Trans Sped:

Str. Despot Vodă nr. 38, Sector 2, București

Tel. 0212107500; trassped.ro / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Atenție!

· Programul de lucru cu clienții Trans Sped este de luni până vineri în intervalul 09:00 – 18.00

6. Pentru detalii privind Certificatul digital calificat cu cheie criptografică stocată în Cloud accesați AICI .