Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Ședința extraordinară a Convenției Naționale a Colegiului Psihologilor din România - 08 aprilie 2023 ora 10.00

Stimați reprezentanți delegați,

Sunteți invitați la ședința extraordinară a Convenției Naționale a Colegiului Psihologilor din România, în data de 8 aprilie 2023 ora 10.00, conform programului, pentru a analiza și aproba acte normative importante pentru organizația noastră profesională, după cum urmează:

1. Proiect Hotărâre Convenția națională - Proiect de modificare a Hotărârii Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 4/2018 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 116 din 14 februarie 2019;

2. Proiect Hotărâre Convenția națională - Normele privind regimul incompatibilităților și conflictului de interese aplicabile membrilor forurilor de conducere ale Colegiului Psihologilor din România;

3. Proiect Hotărâre Convenția națională - Proiect de modificare a Hotărârii Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 1/2018 pentru aprobarea Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 143 din 22 februarie 2019;

4. Proiect Hotărâre Convenția națională - Proiect de modificare a Hotărârii Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 2/2018 pentru aprobarea Codului de procedură disciplinară, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 144 din 22 februarie 2019.

Președintele Colegiului Psihologilor din România
Dr. Constantin-Edmond Cracsner

Stimați colegi,

Vă comunicăm centralizatorul conținând locațiile în care se va desfășura, la nivelul fiecărei filiale teritoriale, ședința Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România din data de 08 aprilie 2023, ședință care va începe la ora 10.00.

Pentru o organizare cât mai bună a ședinței, vă adresăm rugămintea de a ajunge mai devreme la locație, astfel încât până la ora 10.00 să poată fi realizată înregistrarea tuturor participanților.

Este important să vă reamintim că puteți participa la ședința Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România la filiala de care aparțineți sau, dacă în data de 08 aprilie 2023 vă regăsiți în altă filială decât filiala de care aparțineți, vă veți putea exercita mandatul de reprezentant în Convenția naționala participând la ședință la filiala respectivă, în conformitate cu prevederile cuprinse în Dispoziția președintelui Colegiului Psihologilor din România nr. 9 din data de 15 martie 2023.

Vă mulțumim pentru implicare și ne dorim să ne revedem, în număr cât mai mare, la ședința Convenției naționale!

Cu colegialitate,
Gabriela Dumitriu, Laura Pătruț, Corneliu Havârneanu, Vasile Marineanu, Adrian Opre și Forin Sava