Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Colegiul Psihologilor din România - măsuri cu privire la evitarea răspândirii infecției cu COVID-19

Activitatea directă cu publicul va fi suspendată începând cu data de 16 martie 2020, la sediul central din București și la sediile tuturor filialelor teritoriale.

Vă adresăm rugămintea de a consulta site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Contact și secțiunea Dosare pentru a accesa datele de contact disponibile (numere de telefon, intervale orare, adrese de e-mail) și pentru a obține informații actualizate despre depunerea on-line a dosarelor profesionale / diferitelor solicitări și modalitatea prin care documentele profesionale vor ajunge în posesia dumneavoastră.

 

SEDIUL COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

București, Str. Stoian Militaru, nr. 71, sector 4, cod postal 040713, oficiul poștal 7

 


 

INFORMAȚII FINANCIARE

Cod de Înregistrare Fiscală (CIF): 18102208

Conturi IBAN pentru plata taxelor profesionale și cotizațiilor anuale (puteți efectua plata în oricare dintre ele):

RO46 RZBR 0000 0600 1635 0758  deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Brâncoveanu

RO50 BREL 0002 0001 6813 0100  deschis la Libra Internet Bank 

Persoană de contact: Aurelia Marin   
Număr de telefon: 0746.734.678, interval orar: luni - vineri, 09.00 - 13.00 

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (pentru solicitare factură fiscalătransmitere date și alte informații pentru facturare)

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (pentru confirmare plată cotizații anuale: transmitere copie scanată sau poză dovadă de plată)

 


 

INFORMAȚII PRIVIND ACHIZIȚIONAREA CERTIFICATULUI DIGITAL CALIFICAT

Persoane de contact:

Mirela Ipcar: Nr. de telefon: 0746.134.296, Interval orar: luni-vineri: 12.00-13.00, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Luciana Andrei: Nr. de telefon: 0737.508.394, Interval orar: luni-vineri: 10.00-11.00, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


 

PREȘEDINTELE COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

 

Dr. Constantin-Edmond Cracsner

Program de audiențe: Joi, între orele 13.00 - 16.00
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon programare audiențe: 0746.134.296
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


 

COMISIILE COMITETULUI DIRECTOR

 

Comisia de psihologie clinică și psihoterapie  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Comisia de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Comisia de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Comisia de psihologie pentru apărare, ordine publică și siguranță națională Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Comisia metodologică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Comisia de deontologie și disciplină

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


 

SECRETARIATUL COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

 

1. Depunere DOSARE profesionale

Având în vedere:

Măsurile luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru protejarea populației și pentru evitarea răspândirii COVID-19,

Faptul că, dată fiind activitatea cu publicul desfășurată de către Colegiul Psihologilor din România prin intermediul Secretariatului Colegiului Psihologilor din România, Comitetelor filialelor teritoriale și membrilor Comitetului director și Consiliului Colegiului Psihologilor din România, în vederea protejării persoanelor implicate și evitării răspândirii COVID-19 este necesară luarea unor măsuri în acest sens,

Depunerea dosarelor profesionale se realizează exclusiv on-line, pe baza anexelor aprobate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România (Anexa 1, Anexa 2, Anexa 3A, Anexa 3B, Anexa 4, Anexele 5A - 5I), prezentate detaliat în cadrul acestei secțiuni.

În cazul în care aveți neclarități cu privire la documente pe care trebuie să le conțină dosarele profesionale, în funcție de anexa la care vă raportați pentru pregătirea dosarului D-voastră profesional, vă rugăm să ne contactați la adresele de e-mail și numerele de telefon prezentate în continuare:

1.1. Depunere DOSARE profesionale filialele teritoriale Brăila, București, Buzău, Călărași, Ialomița, Tulcea, Vrancea: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale.

         Persoane de contact: Nicoleta-Alexandra Stancu
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (funcțională 24h din 24, 7 zile din 7)
         Număr de telefon: 0736.389.678 (Nicoleta-Alexandra Stancu)
         Interval orar: luni - joi, 08:00 - 12:00

1.2. Depunere DOSARE profesionale filialele teritoriale Alba, Arad, Bacău, Bihor, Cluj, Galați, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Sălaj, Satu Mare, Vaslui: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

         Persoane de contact: Dana Andreea Cutcan, Alexandru Smădoiu
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (funcțională 24h din 24, 7 zile din 7)
         Număr de telefon: 0736.389.677 (Dana Andreea Cutcan)
         I
nterval orar: luni - joi, 08:00 - 12:00  
         Număr de telefon: 0737.508.396 (Alexandru Smădoiu)
         Interval orar: luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00
  

1.3. Depunere DOSARE profesionale filialele teritoriale Argeș, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Vâlcea: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

   Persoane de contact: Cristina Alexandra Ilisie, Diana Smadoiu, Vanessa-Andreea Andronache
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (funcțională 24h din 24, 7 zile din 7)
         
Număr de telefon:  0746.738.251 (Cristina Alexandra Ilisie)
         Interval orar: luni - joi, 08:00 - 12:00
         Număr de telefon: 0738.099.715 (Diana Smadoiu)
         Interval orar: luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00
         Număr de telefon:  0733.073.453 (Vanessa-Andreea Andronache)
         Interval orar: luni - joi, 12:00 - 16:00
2. Rezoluții comisii aplicative 

2.1. Rezoluții comisii aplicative - atestate (informații dosare înregistrate în baza de date, analizate de către comisiile aplicative și rezoluțiile propuse de comisiile aplicative și validate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România; solicitări completări dosare ca urmare a observațiilor cuprinse în procesele verbale ale ședințelor comisiilor aplicative, validate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România

         Persoană de contact: Elisa Kingombet
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
         Număr de telefon:
0733.073.450
         Interval orar:
luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00  

2.2. Rezoluții comisii aplicative - forme de exercitare: cabinete individuale de psihologie, cabinete asociate, societăți civile profesionale de psihologie și structuri de psihologie (informații dosare înregistrate în baza de date, analizate de către comisiile aplicative și rezoluțiile propuse de comisiile aplicative și validate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România; solicitări completări dosare ca urmare a observațiilor cuprinse în procesele verbale ale ședințelor comisiilor aplicative, și validate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România)

         Persoană de contact: Dragoș Ciocan
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
         Număr de telefon: 0733.073.459
          Interval orar: luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00

2.3. Atestate de liberă practică și forme de exercitare (informații despre dosarele înregistrate în bazele de date ale Secretariatului Colegiului Psihologilor din România, status dosare, status eliberare documente profesionale ca urmare a rezoluțiilor propuse de către comisiile aplicative și validate de către Comitetul director al Colegiului Psihologilor din România)

         Persoană de contact: Daniela Baboi
         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
         Număr de telefon: 0746.741.285
         Interval orar: luni, 08.00 - 12.00; marți - joi, 12.00 - 16.00

3. Alte tipuri de solicitări adresate Secretariatului Colegiului Psihologilor din România

3.1. Contracte de supervizare profesională (informații despre contractele de supervizare profesională transmise pentru înregistrarea electronică la Colegiul Psihologilor din România și status contracte de supervizare profesională înregistrate în baza de date a Colegiului Psihologilor din România) - Contractele de supervizare profesională se transmit exclusiv online, pe adresa de e-mail dedicată
Modelele contractelor de supervizare profesională elaborate în conformitate cu Hotărârea Consiliului Colegiului Psihologilor din România nr. 4/2019, aprobate în ședința Consiliului Colegiului Psihologilor din România din data de 18.12.2020 sunt afișate pe site, la secțiunea Dosare, Documente utile pentru depunerea dosarelor (descărcați modelele de contracte de supervizare profesională accesând link-ul).

        Persoană de contact: Mirela Ghionoiu-Ipcar
        E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
        Număr de telefon: 0746.741.704
        Interval orar: 
luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00

3.2. Adeverințe/certificate de recunoaștere internațională/cereri depuse la Secretariatul Colegiului Psihologilor din România (orice tip de cereri)

        Persoană de contact: Antonia Pop
        E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3.3. Transmitere documente profesionale (atestate de liberă practică, documente aferente formelor de exercitare ale profesiei de psiholog, avize furnizori de formare profesională și manifestări profesionale, expediate online de către Secretariatul Colegiului Psihologilor din România)

        Persoană de contact: Diana Smadoiu
        E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
        Număr de telefon: 
0738.099.715 (Diana Smadoiu)
        Interval orar: 
luni, 08:00 - 12:00; marți - joi, 12:00 - 16:00  

3.4. Documente profesionale, emise în format fizic, neridicate de la Colegiul Psihologilor din România (sediul central și sediile filialelor teritoriale) și care vor fi comunicate la adresa de corespondență menționată de către titularul documentului profesional

        Persoană de contact: Georgiana Ciuică
        E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
        Număr de telefon: 
0733.073.457
        Interval orar: 
luni - vineri: 08:00 - 16:00 

4. Asistență telefonică Secretariatului Colegiului Psihologilor din România suplimentar față de numerele de telefon afișate anterior, vă stăm la dispoziție și pe următoarele numere de telefon în intervalele orare indicate, pentru a veni în întâmpinarea D-voastră în vederea pregătirii dosarelor profesionale (informații privind anexele afișate pe site la secțiunea Dosare, detalii despre depunerea dosarelor profesionale)      
        Persoană de contact: Bogdan Șuteu
        Număr de telefon: 0746.255.243
        Interval orar: luni, marți, miercuri, joi și vineri, 17:00 - 19:00  

        Persoană de contact: Atena Muntean
        Număr de telefon: 0737.508.389
        Interval orar: marți, 14:00 - 19:00 și joi, 14:00 - 19:00


 

FILIALELE TERITORIALE ALE COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA

 

Date suplimentare de contact puteți găsi pe pagina dedicată fiecărei filiale teritoriale din sectiunea FILIALE...

link către pagina filialei adresa de email președinte filială
Filiala Alba Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Arad Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Arges Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Bacau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Bihor Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Braila Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Brasov Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Bucuresti (Judete arondate: Giurgiu, Ilfov, Teleorman) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Buzau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Călărași Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Filiala Cluj  (Judete arondate: Cluj, Bistrita-Nasaud) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Constanta Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Covasna Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Filiala Dambovita Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Dolj Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Galati Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Gorj Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Filiala Harghita Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Hunedoara Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Ialomita Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Iasi (Judete arondate: Iași, Botoșani, Suceava) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Maramures Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Mures Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Neamt Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Olt Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Prahova Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Salaj Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Satu Mare Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Sibiu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Timis (Judete arondate: Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Tulcea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Vaslui Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Filiala Valcea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Filiala Vrancea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.