Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Colegiul Psihologilor - implementare GDPR

 

logo_COPSI_cu_R.jpg

Dragi colegi,


Începând cu data de 25 mai 2018, Uniunea Europeană (UE) va pune în aplicare Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal UE 679/2016, prin intermediul căruia se urmărește crearea unui cadru legislativ unitar pe teritoriul Uniunii Europene.

 

Pe această cale vă informăm că organizația profesională Colegiul Psihologilor din România procesează datele dumneavoastră cu caracter personal offline și online, în temeiul Legii 213 din 2004, a Hotărârii de Guvern nr. 788 din 2005 și a Hotărârii Comitetului director nr. 3 din 2013, acte normative ce reglementează activitatea psihologilor cu drept de liberă practică. Prelucrarea datelor se realizează exclusiv pentru atingerea scopurilor cu care a fost investit Colegiul Psihologilor din România, ca autoritate de reglementare a profesiei de psiholog cu drept de liberă practică.

De asemenea, vă mai informăm că adresa D-voastră de e-mail și/sau numărul de telefon se află în baza de date a Colegiului Psihologilor din România fiind obținute, în mod direct, ca urmare a depunerii dosarului pentru obținerea dreptului de liberă practică, schimbării de treaptă, înregistrării formei de exercitare sau a unor mențiuni la forma de exercitare, a unor corespondențe anterioare prin care au fost solicitate diverse documente care vizează activitatea D-voastră în calitate de psiholog cu drept de liberă practică sau ca urmare a participării D-voastră la manifestări profesionale organizate de către Colegiul Psihologilor din România.

În cazul în care nu mai doriți să fiți informată/informat cu privire la activitățile curente ale Colegiului Psihologilor din România (programări la comisii, eliberări documente profesionale, noutăți administrative,  etc.) puteți, oricând, să transmiteți o solicitare pentru DEZABONARE la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Trebuie precizat faptul că o asemenea decizie nu vă exonerează de responsabilitatea D-voastră de a cunoaște și de a respecta reglementările în vigoare care vizează această profesie, în prezent sau viitor.

Informații detaliate despre noul Regulament de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, inclusiv despre implicațiile acestora pentru activitatea desfășurată de D-voastră in formele de exercitare ale profesiei de psiholog cu drept de liberă practica  sunt disponibile la https://www.alegericpr.ro/index.php/gdpr.

Vă mulțumim că ați fost și că veți continua să ne fiți alături!Laura Cristina Patrut

Director Executiv
Colegiul Psihologilor din România