Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

 

Dragi colegi psihologi din filiala București,

 

Am bucuria să vă invit să participați la lucrările Convenției Filialei București a CPR, în mijlocul lunii septembrie.

 Prima convocare va avea loc pe data de 14 septembrie, ora 16h00’ și, bazându-ne pe cele mai rezonabile așteptări și pe experiența tuturor dăților anterioare, pentru că nu va putea fi cvorum de jumătate plus unu din membri activi, vă anunț de pe acum reconvocarea Convenției Filialei în data de 15 septembrie, sâmbătă, la ora 10h00’ AM.

La reconvocare se vor lua decizii cu cei prezenți indiferent de numărul lor și tocmai pentru a lua decizii reprezentative vă rog să fim prezenți în număr cât mai mare.

Pot participa la lucrările Convenției Filialei toți membrii activi ai Filialei, care au cod de liberă practică prins în RUP, indiferent de treapta de atestare (inclusiv în supervizare), și care nu sunt suspendați / au cotizația plătită (pe anul în curs cei atestați în 2018 și minimum pe 2017 toți ceilalți).

Referitor la locație, lucrările convenției filialei București se vor desfășura într-un spațiu al Universității din București, pe care îl vom anunța în începutul lunii septembrie.

Pentru a asigura desfășurarea optima a Convenției filialei, respectiv pregătirea optimă a materialelor fără risipa de resurse și a unui spațiu adecvat numărului de participanți, vă rugăm să folosiți formularul de pe următorul link pentru a ne comunica intenția dumneavoastră de participare cât mai din timp, pentru data de 15 septembrie, sâmbătă ora 10h00’ AM:

https://goo.gl/YjovhX

 

Prima convocare a fost mutată din data de 8 septembrie în data de 14 septembrie, pentru a ne putea încadra în termenul legal de 10 zile, cu toate documentele de dezbătut, ca să poată fi trimise spre consultarea dvs. cu minim 10 zile înainte. A doua convocare a rămas cum fusese anunțată și anterior, pe data de 15 septembrie.

 La Convenția filialei vom avea de dezbătut documente aflate în lucru și care au fost sau vor fi în dezbatere în lunile care ne despart de Convenția Națională.

Contez pe o participare în număr cât mai mare a tuturor colegilor cărora le pasă de soarta profesiei noastre și în mod deosebit a celor care au primit girul ca reprezentanți la Convenția Națională a CPR.

Vom reveni în început de septembrie cu un mesaj conținând locația, ordinea de zi și documentele supuse dezbaterii.

 

Cu cele mai bune gânduri,

Bogdan Cezar Ion

Presedinte al Filialei Bucuresti a CPR