Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Îl vom ajuta noi toți anul acesta, scriindu-i: ”Dragă Moș Crăciun, te rugăm să fii ajutorul nostru de nădejde și, împreună cu spiridușii tăi, să colindăm și să împărțim daruri din suflet, acolo unde este cea mai mare nevoie de ele și unde sunt atât de mult așteptate, an de an. Te asigurăm că am împachetat cu mare grijă hăinuțele pentru fetițe și băieței, mai mici sau mai mari, hainele pentru adulți, cărțile, alimentele și minunatele jucării. Cu siguranță îți vor bucura inima și felicitările scrise cu mare bucurie.”

Locațiile în care puteți aduce cadourile D-voastră:

București - Str. Stoian Militaru, Nr. 71, Sector 4, parter - filiala București (luni - duminică, 08.00 - 22.00, vor fi recepționate și în afara programului de lucru al filialei)

La filialele teritoriale: Alba, Brăila, Timiș, Vâlcea, Brașov, Hunedoara, Tulcea, Satu Mare, Constanța, cu rugămintea de a lua legătura cu președintele filialei pentru detalii.

Revenim cu completări pe măsură ce primim informații noi de la președinții filialelor teritoriale.

Magia Crăciunului este în fiecare dintre noi, vă mulțumim din suflet pentru implicare și așteptăm cu drag revederea cu fiecare dintre D-voastră, pentru un altfel de ÎMPREUNĂ!

Colegiul Psihologilor din România

Laura Cristina Pătruț
Director executiv