Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Specialist în relații publice - activitate desfășurată la sediul central din București (3 posturi vacante scoase la concurs)

Declaratie GDPR - concurs post vacant Specialist în relații publice - activitate desfășurată la sediul central din București

Candidați înscriși la concursul pentru postul de ”Specialist în relații publice” - activitate desfășurată la sediul central din București (3 posturi vacante scoase la concurs):

Informații desfășurare concurs: Specialist în relații publice - activitate desfășurată la sediul central din București  

Concursul pentru postul de Specialist în relații publice - activitate desfășurată la sediul central din București, va avea loc în data de 27 noiembrie 2019, începând cu ora 12.00, la sediul Colegiului Psihologilor din România, situat în București, Sector 4, Str. Stoian Militaru, Nr. 71 și va consta într-un interviu susținut pe baza tuturor documentelor depuse ca parte integrantă din dosar și a cerințelor pentru exercitarea postului cuprinse în documentul afișat pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Resurse umane.

Rezultatele concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de Specialist în relații publice - activitate desfășurată la sediul central din București (3 posturi vacante scoase la concurs):

Mihai Dragoș Ciocan - candidat declarat admis de către Comisia de concurs

Lidia-Marinela Milea - candidat declarat admis de către Comisia de concurs 

Diana Smadoiu - candidat declarat admis de către Comisia de concurs