Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Consultare publica - propuneri modificare norme privind atestarea, formarea și supervizarea

 

Dragi psihologi și viitori psihologi,

Vă supunem atenției proiectul CPR de revizuire a normelor pentru formarea, supervizarea și atestarea profesională a psihologilor. Vă rugăm să ne oferiți feedback-ul dumneavoastră, în vederea elaborării cât mai eficiente a acestui proiect normativ. Sugestiile dumeavoastra sunt importante pentru a înțelege cât mai bine nevoile comunității și pentru a formula cât mai clar cerințele definite pentru formarea și atestarea profesională a psihologilor. Consultarea publică va fi deschisă pe tot parcursul lunii Noiembrie 2018, pentru întreaga comunitate a psihologilor și studenților la psihologie din România.


Așteptăm propunerile dumneavoastră, prin intermediul formularului de feedback pus la dispoziție. În propunerile formulate vă rugăm să: 1. Identificați textul propus pentru modificare sau locul în text în care este propusă modificarea, 2. Formulați o propunere explicită de modificare a textului, și 3. Să argumentați propunerea făcută. Proiectul de revizuire a normelor are 4 capitole: 1. Competențele psihologilor, 2. Formarea profesională a psihologilor, 3. Atestarea profesională a psihologilor, și 4. Supervizarea profesională în psihologie. În propunerile făcute, vă rugăm să identificați de asemenea capitolul pentru care faceți propunerea.

Vă rugăm să trimiteți formularele completate la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulțumim anticipat pentru propunerile formulate și pentru implicarea în reglementarea profesiei de psiholog!

 

 

Grupul de lucru desemnat pentru elaborarea unor propuneri
de modificare a normelor privind atestarea, formarea și supervizarea