Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Consultare publică - cod deontologic și cod de procedură disciplinară (09.07.2018)

 

Stimate coleg(ă),

Consultarea publică a documentelor ce reglementează standardele etice ale practicării profesiei de psiholog tocmai a început.

Facem un apel la implicarea ta activă în analiza celor două documente, Codul deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și Codul de procedură disciplinară, și transmiterea tuturor observațiilor/completărilor tale până în data de 15 august 2018.

Totodată, adresăm rugămintea colegilor noștri, președinți de filială și membrilor comitetelor filialelor, de a ne oferi suport în diseminarea acestei informații și de a facilita întâlniri de lucru la nivelul filialelor pe tema celor două coduri, întâlniri care să permită identificarea problemelor sau situațiilor din practica profesională pe care, în forma actuală a documentelor, nu am reușit să le detaliem suficient.

Toate observațiile/completările la forma actuală a celor două documente se vor transmite, utilizând formularul de feedback atașat, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Mulțumim!

Membrii Comisiei de deontologie și disciplină

 

DOCUMENTE: